Kostersbond

Oost

Agenda:

26 januari 2019 : Voorjaarsvergadering Partycentrum Berkel Palace

 

 

Activiteiten:

 
Bericht van afdeling Oost

 

Beste collega’s,

 

Er is deze keer niet zoveel nieuws te melden van onze afdeling. Onze najaarsvergadering in oktober is dit jaar niet doorgegaan.
De laatste bijeenkomst was in 14 april dit jaar waar we het over de toekomst van onze kostersbond hebben nagedacht en onze standpunten tot het samen gaan met CNV Connectief hebben we doorgegeven aan het Bondsbestuur.

 

Op de ledenraadsvergadering van 3 november in Dalfsen hebben we samen met de andere afdelingen de concept intentieverklaring ten behoeve van de fusie opgesteld door het bestuur van de CNV Kostersbond en CNV Connectief besproken en met enkele aanpassingen unaniem goedgekeurd, in deze Koster zal u er vast meer over kunnen lezen.

 

Ook in onze afdeling Oost zijn er natuurlijk zorgen hoe het allemaal zal gaan met bijvoorbeeld contributie, afdelingsbijeenkomsten, het blad De Koster, maar we hebben alle vertrouwen in het Bondsbestuur dat zij in de verdere besprekingen de belangen van zowel actieve kosters en de niet meer werkende kosters goed zullen vertegenwoordigen.

 

Als de uitgave van De Koster bij u op de mat valt zitten we alweer in de adventstijd, nog een paar weken dan is het kerst.
Namens het bestuur van onze afdeling willen wij iedereen hele fijne en gezegende kerstdagen toewensen en hopen dat er tijd gevonden mag worden om samen met iedereen die u lief is dit feest te vieren.

 

Hopelijk ontmoeten we elkaar weer op de nieuwjaarsbijeenkomst van afdeling Oost, die zal op 26 januari 2019 gehouden worden in het Partycentrum Berkel Palace in Borculo.

 

Vriendelijke groet,

Aart Prinsen