Kostersbond

Apeldoorn / Deventer / Zwolle

 

Agenda:

6 juli 2019 : Kostersuitje (zie onder)

 

Activiteiten:

 

Afdelingsvergadering 

Op zaterdag 26 januari heeft de afdeling vergaderd in de Verrijzeniskerk te Zwolle. Met het oog op de fusie, waarschijnlijk de laatste vergadering als afdeling.

 

Naast de gebruikelijke zaken zijn we bijgepraat door Dirk de Vogel over de fusie en waren er deze keer 3 kosters die in het zonnetje gezet mochten worden vanwege hun jubileum bij de bond. Dhr. Twist 40 jaar, dhr. Vroegop 25 jaar en dhr. Piest 25 jaar lid.

De heren Twist en Vroegop waren in Zwolle aanwezig alwaar zij de oorkonde kregen overhandigd. En de echtgenotes namen de bijbehorende bloemenhulde in ontvangst. De heer Piest kon helaas niet aanwezig zijn. Alle drie jubilarissen hartelijk dank voor uw steun en trouwe lidmaatschap van de kostersbond.

 

Na afloop was er een gezamenlijk maaltijd. Ditmaal een heerlijk chinees buffet. Met dank aan onze gastheer Henk Moddejonge en zijn vrouw die alles keurig hadden verzorgd.

 

In deze vergadering is ook de datum vastgesteld voor het laatste kostersuitje van de afdeling.
Het voorstel dat ditmaal het afdelingsbestuur de organisatie op zich zou nemen werd met applaus goedgekeurd. We willen er nog eenmaal als afdeling een bijzondere dag met elkaar van maken.

Noteert u het vast in de agenda: ZATERDAG 6 JULI.
Leden van de afdeling kunnen zich hiervoor aanmelden per mail groka@planet.nl.
We hopen u allen te mogen ontmoeten.

 

Vriendelijke groet,
Bestuur afdeling Apeldoorn/Deventer/Zwolle