Kostersbond

Belastingservice

 

CNV Belastingservice staat het hele jaar klaar voor jou!

Belastingenveloppen

 

Aanmelden voor CNV-belastingzittingen in hele land
In februari en maart helpt CNV Belastingservice je met het invullen van je belastingaangifte op de CNV Belastingzittingen die dan in het hele land worden gehouden en waarvoor je je tot circa eind maart online of telefonisch via 
(030 – 751 10 50)  een afspraak kunt (laten) inplannen.

 

Om ervoor te zorgen dat je een goed overzicht hebt van de financiƫle gegevens die je nodig hebt voor het samen invullen van je aangifte(s), hebben we een handige belastingaangifte checklist opgesteld. Moet je aangifte doen? Heb je een aangifteformulier van de Belastingdienst ontvangen of een brief waarin staat dat je aangifte moet doen? Dan ben je verplicht om aangifte te doen. Heb je geen aangifteformulier ontvangen, dan ben je niet verplicht om aangifte te doen, maar het is dan toch interessant om te kijken of je in aanmerking komt voor teruggave van belastinggeld.

 

Het hele jaar kun je met de CNV Belastingservice telefonisch contact opnemen (030 – 751 10 01). Bijvoorbeeld voor een vraag over je eerder ingediende aangifte, het gevolg van veranderde persoonlijke omstandigheid op je belastingverplichtingen (denk aan eerste baan, samenwonen, aankoop woning, huwelijk, geboorte, kinderopvang, scheiding, overlijden, etc.) of een aanslag die je van de belasting hebt ontvangen. Maar we helpen je, naast de reguliere aangiften, ook met:
– Het terugvragen van teveel betaalde belastingen (zeker ook interessant voor jongeren met een kleine bijbaan)
– Aangiften na overlijden
– Aangiften Grensarbeiders en andere buitenlandse aangiften (C/M)
– Aangiften na echtscheiding
– Aanvragen en wijzigen van toeslagen
– Aanvragen en wijzigen Voorlopige aanslag

 

CNV helpt bij toeslagen
Iedereen is bekend met belastingen. Maar minder mensen zijn bekend met toeslagen, zoals de huur- en zorgtoeslag. Het gaat bij de Belastingdienst niet alleen om geld betalen, maar je kunt ook geld terug krijgen van de Belastingdienst. Het CNV helpt zijn leden daarbij, het hele jaar door!  Het CNV helpt jou als lid kosteloos met de aanvraag en wijzigen van toeslagen. Wil je een afspraak maken, dan kun je contact met ons opnemen via tel.:

030 – 751 10 01. Je kunt ook mailen of chatten.

Meer informatie over de volledige service vind je op de website van CNV Belastingservice.